Bento lunchbox volwassenen

Bento lunchbox voor volwassenen

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”47px”][nm_banner image_id=”5540″][vc_empty_space height=”47px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”7/12″ offset=”vc_col-sm-offset-1″][vc_column_text]Ben je op zoek naar een bento lunchbox voor volwassenen? Kies dan voor onze trommels. Waarom verpakken we onze zorgvuldig, zelfgemaakte lunches in plastic zakjes of plastic bakjes? Dit dacht Sandra Ann Harris en zo is EcoLunchbox in 2009 opgericht. De producten van EcoLunchbox zijn gemaakt van hoogwaardig, voedselveilig en corrosiebestendig RVS.

Het deksel is gemaakt van voedselveilig silicoon. Dit maakt de Seal cup solo een oceaan-vriendelijke, lekvrije en 100% plasticvrije snackbox!
Sandra Ann Harris en haar gezin zijn altijd al bezig geweest om zo gezond en duurzaam mogelijk te leven. Daarom dronken ze al uit roestvrij stalen waterflessen, daarnaast wilde Sandra graag haar lunch ook veilig en duurzaam houden. Nadat ze een tijd heeft gezocht naar de veilige broodtrommel en die nergens kon vinden, heeft ze besloten er zelf één te ontwerpen.

Bekijk ons assortiment RVS lunchtrommels van Ecolunchbox >