campingservies zonder melamine? Kijk eens naar Zuperzozial!

Ben je op zoek naar campingservies zonder melamine? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment bioplastic servies. Zuperzozial heeft en geheel nieuwe servieslijn ontworpen. Deze producten zijn gemaakt van bioplastic en hernieuwbare grondstoffen, zoals maïs, suikerriet en graan. Duurzaam, super sterk en ook nog eens mooi op tafel. Geniet van het servies als alternatief voor melamine servies.

De suiker uit deze planten wordt gefermenteerd en gedestilleerd waarbij melkzuur (lactic acid) ontstaat. Aan het melkzuur wordt talkpoeder toegevoegd waardoor het kristalliseert. Hierdoor ontstaat een PLA dat beter bestand is tegen hitte, namelijk C-PLA. C-PLA bioplastic producten zijn geschikt voor dagelijks gebruik, kort opwarmen in de magnetron en kunnen in de vaatwasser.

De producten zijn voedselveilig en zonder kunstmatige toevoegingen zoals BPA en melamine. Lees alle vragen en antwoorden over het servies >

Ecozo heeft altijd het grootste assortiment Zuperzozial campingservies en is de leverancier van het eerste uur. Al jaren lang houden we van dit unieke merk en hebben een goede relatie met de producent.

Ecozo, hét online verkooppunt voor het compleet vernieuwde bioplastic servies van Zuperzozial. Ecozo heeft het grootste online assortiment, de beste prijs en altijd top aanbiedingen. Zuperzozial servies is een kleurrijk, duurzaam en prachtig servies.

Het servies van Zuperzozial is gemaakt van het materiaal bioplastic. De producten bestaan uit hernieuwbare grondstoffen, zoals maïs, suikerriet en graan. De suiker uit deze planten wordt gefermenteerd en gedestilleerd waarbij melkzuur (lactic acid) ontstaat.

Bekijk ons assortiment van Zuperzozial servies >