Dopper kleuren kopen? Bekijk onze nieuwste Dopper collectie!

De nieuwste kleuren voor Dopper online bestellen. Dat kan via Ecozo. Bij ons vind je alle nieuwste kleuren. De Dopper is het mooie drinkflesje voor het gebruik van kraanwater. Nooit meer plastic flesjes uit de supermarkt maar gewoon lekker kraanwater. Goed voor het milieu maar ook voor je portemonnee. Een mooie en stijlvolle waterfles in hippe en trendy kleuren.

We hebben zeer aantrekkelijke aanbiedingen. Maak gebruik van deze speciale sets en boven de € 50,- wordt je bestelling gratis verzonden.

De waterfles verkleint de plastic berg
Er worden per dag, alleen al in Nederland, minimaal 500.000 plastic (water)flesjes weggegooid. Ze belanden op de vuilnisbelt, maar ook op straat of in de zee. Er drijft een eiland aan plastic afval in de oceanen ter grootte van Frankrijk en Spanje. Daar komt nog bij, dat er voor 1 flesje water nog eens 1 liter water en een kwart liter olie nodig is. De Dopper wordt klimaatneutraal geproduceerd, zonder BPA. Hij kan zo de vaatwasser in (tot 65 C) en je kunt hem ook gemakkelijk schoonmaken met een afwasborstel.

Zero Waste
We hebben steeds meer oog voor het verminderen van afval. Zero Waste is de manier om het plasticverbruik te verminderen! Zero Waste producten bieden een alternatief voor de producten die we dagelijks gebruiken en verpakken in plastic. Maak gebruik van mooi broodtrommels en drinkflesjes.

Een mooie waterfles
Je kunt natuurlijk ook een glas gebruiken en telkens omspoelen. Maar, on-the-go is dat niet echt handig. Of een wegwerpflesje telkens hervullen. Maar, dat is niet heel fris en ze worden ook snel een beetje smoezelig. De Dopper is hét ideale flesje om mee te nemen en heeft een inhoud van iets minder dan een halve liter. Bovendien is de Dopper een mooi, Nederlands design van Rinke van Remortel. Daar wil je graag mee gezien worden!

Bekijk ons assortiment kleuren >