Drinkbeker school die niet lekt?

Ben je op zoek naar een stevige drinkbeker die niet lekt? Dan zijn de schoolbekers en drinkbekers van Klean kanteen de beste oplossing. Deze bekers zijn van een top kwaliteit en gaan lang mee. De duurzaamste oplossing voor een mooie koffiebeker of drinkbeker.

Bekijk ons assortiment drinkflessen >

Bij Ecozo vind je de beste aanbiedingen voor al je Klean Kanteen flessen of bekers. Klean Kanteen biedt duurzame roestvrijstalen bidons, drinkbekers, schoolbekers, drinkflessen en water flesjes. Duurzame, veilige en mooie drinkbekers gemaakt door Klean Kanteen. Stuk voor stuk fijne flessen om thuis, onderweg, op school of op het werk uit te drinken.

De missie van Klean Kanteen is iedereen een veilig alternatief te bieden voor plastic en behandelde aluminium drinkflessen. Klean Kanteen kwam als eerst met BPA vrije roestvrijstalen drinkflessen op de markt.[vc_row][vc_column width=”7/12″ offset=”vc_col-sm-offset-1″][vc_column_text]Schoolbeker
Inmiddels is het assortiment van Klean Kanteen uitgebreid met een ruim aanbod in verschillende handige formaten, uitvoeringen en mooie kleuren drinkbekers. Een Klean Kanteen voor iedereen, van drinkbeker, bidon, drinkfles, schoolbeker tot thermosfles.

Bekijk ons assortiment drinkflessen >