Drinkfles met rietje? Bekijk de RVS flessen van Klean Kanteen.

Ben je op zoek naar een duurzame en stevige schoolbeker of drinkfles met rietje? Klean Kanteen is de mooiste drinkfles waar je ook een rietje bij kunt gebruiken.

Bekijk ons assortiment drinkflessen >

Bij Ecozo vind je de beste aanbiedingen voor al je Klean Kanteen flessen of bekers. Klean Kanteen biedt duurzame roestvrijstalen bidons, drinkbekers, schoolbekers, drinkflessen en water flesjes. Duurzame, veilige en mooie drinkbekers gemaakt voor het leven. De drinkflessen zijn ideaal voor thuis, onderweg, op school of op het werk. De missie van Klean Kanteen is iedereen een veilig alternatief te bieden voor plastic flesjes.[vc_row][vc_column width=”7/12″ offset=”vc_col-sm-offset-1″][vc_column_text]Klean Kanteen kwam als eerst met BPA vrije roestvrijstalen drinkflessen op de markt, inmiddels is het assortiment van Klean Kanteen uitgebreid met een ruim aanbod in verschillende handige formaten, uitvoeringen en mooie kleuren drinkbekers. Een Klean Kanteen voor iedereen, van drinkbeker, bidon, drinkfles, schoolbeker tot thermosfles.

 

Schoolbeker met rietje

 

Hervullen en herbruiken van je Klean Kanteen bidon in plaats van het kopen van plastic flesjes voor eenmalig gebruik zorgt ervoor dat er duizenden plastic flesjes minder op de afvalberg belanden die schade aanbrengen aan het milieu. In Nederland alleen al gooien we dagelijks 500.000 plastic flesjes in de prullenbak! De drinkbeker is zelf natuurlijk ook 100% recyclebaar.

 

Hygiënisch en makkelijk schoon te maken

 

De Klean Kanteen drinkbekers zijn makkelijke schoon te maken van een afwasborstel. De drinkflessen zijn eenvoudig met de hand af te wassen en kunnen in de vaatwasser. Ook de meeste doppen kunnen in de vaatwasser.

 

Klean Kanteen in de vaatwasser?

 

Elke Klean Kanteen heeft rondingen, gladde wanden en een ruime opening. Daardoor is deze eenvoudig schoon te maken, er past een afwasborstel in en vaak is omspoelen al voldoende. De gekleurde flessen kun je beter met de hand afwassen want vaatwassers zullen vroeg of laat de lak beschadigen. De RVS kleur kun je veiliger in de vaatwasser doen, op termijn zal door de vaatwasser wel het logo vager worden. De kunststof ringdop en de sportdop kunnen in de vaatwasser.

Bekijk ons assortiment drinkflessen >