Duurzaam cadeau 1 jaar? Green Toys is het cadeau.

Ben je op zoek naar een duurzaam cadeau voor een kind? Ecozo heeft de leukste en duurzaamste geschenken voor elk budget. Allemaal mooie producten die lang mee gaan en stuk voor stuk leuk zijn om cadeau te geven.

We houden van cadeau’s met een duurzaam karakter, zorgen voor eerlijke handel of fair trade bevorderen. Consumenten die op zoek zijn naar een duurzaam cadeau kunnen bij Ecozo terecht voor een steeds uitgebreider assortiment.

Wij willen in onze winkel mooie en hippe producten verkopen waar over is nagedacht. Duurzaamheid en hergebruik vinden wij belangrijk zodat de wereld ook een fijne plek blijft voor volgende generaties.

We hebben voor ieder wat wils. Unieke cadeau’s oor bijvoorbeeld moederdag, vaderdag, sinterklaas, verjaardagen en andere feestdagen. Kijk niet verder en snuffel lekker rond in onze shop.[vc_row][vc_column width=”7/12″ offset=”vc_col-sm-offset-1″][vc_column_text]

Green Toys speelgoed voor lang speelplezier

 

GreenToys is het speelgoedmerk dat gelooft in een betere wereld. Het speelgoed van Green Toys wordt gemaakt van gerecyclede melkflessen en is vrij van BPA en weekmakers.

De melkflessen worden gereproduceerd tot een van de meest schone en veilige plastics. Dit helpt energie te besparen en het broeikaseffect te verminderen. Ecozo is het online verkooppunt voor het speelgoed van Green Toys.

Geef Green Toys speelgoed cadeau. Dat maakt de kinderen blij.