Duurzaam kado voor familie, collega of vriend?

Ben je op zoek naar een duurzaam kado voor vrienden, familie of collega’s? Ecozo heeft de leukste en duurzaamste geschenken voor elk budget. Allemaal mooie producten die lang mee gaan en stuk voor stuk leuk zijn om cadeau te geven.

We houden van cadeau’s met een duurzaam karakter, zorgen voor eerlijke handel of fair trade bevorderen. Consumenten die op zoek zijn naar een duurzaam cadeau kunnen bij Ecozo terecht voor een steeds uitgebreider assortiment.

Wij willen in onze winkel mooie en hippe producten verkopen waar over is nagedacht. Duurzaamheid en hergebruik vinden wij belangrijk zodat de wereld ook een fijne plek blijft voor volgende generaties.

Wij volgen het nieuws op het gebied van duurzame en goede producten. Met al deze tips, nieuwsartikelen en producten willen we iedereen inspireren voor een duurzame levensstijl. Kijk gerust even rond en laat je inspireren voor een duurzaam cadeau. Heb je zelf een goed idee dan willen wij dat graag van je horen.

We hebben voor ieder wat wils. Unieke cadeau’s oor bijvoorbeeld moederdag, vaderdag, sinterklaas, verjaardagen en andere feestdagen. Kijk niet verder en snuffel lekker rond in onze shop.

Green Toys voor lang speelplezier

GreenToys is het speelgoedmerk dat gelooft in een betere wereld. Het speelgoed van Green Toys wordt gemaakt van gerecyclede melkflessen en is vrij van BPA en weekmakers.

De melkflessen worden gereproduceerd tot een van de meest schone en veilige plastics. Dit helpt energie te besparen en het broeikaseffect te verminderen. Ecozo is het online verkooppunt voor het speelgoed van Green Toys.

Geef Green Toys speelgoed cadeau. Dat maakt de kinderen blij.

Klean Kanteen voor een duurzame lunch

Klean Kanteen biedt duurzame roestvrijstalen bidons, drinkbekers, thermosflessen, food containers, schoolbekers, drinkflessen en water flesjes.

Duurzaam, veilig en mooie drinkbekers gemaakt door Klean Kanteen, om thuis, onderweg, op school of op het werk uit te drinken. De missie van Klean Kanteen is iedereen een veilig alternatief te bieden voor plastic en behandelde aluminium drinkflessen. Ecozo is hét verkooppunt van Klean Kanteen in Nederland.

Geef een fles van Klean Kanteen cadeau, dat is altijd een succes.

Bacsac voor je eigen moestuin

Bacsac is een mooie variant op de bloempot, plantenbak en moestuin. De kweekzakken van Bacsac maken het starten met een moestuin een stuk eenvoudiger. Bacsac is in Parijs de nieuwe trend voor in de tuin, op het balkon of op het terras.

Bacsac is lichtgewicht, soepel, opvouwbaar en verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. Gemaakt van dubbelwandig ‘geotextile fabric’, dat 100% recyclebaar is en de natuurlijke balans tussen lucht, aarde en water behoud. Bacsac is vorst- en uv-bestendig. Ecozo is hét Bacsac verkooppunt.

Geef een Bacsac plantenzak cadeau, dat maakt de tuin compleet.

Riess om fijn mee te koeken en bakken

Riess emaillen pannen, schalen, beker, bakvormen en keukengerei zijn tot ver buiten de grenzen van Oostenrijk geliefd. Ze roepen herinneringen op aan grootmoeders tijd. Deze nostalgische emaillen pannen van Riess worden nog steeds gemaakt en gebruikt in de huidige, eigentijdse keukens.

Een emaillen pan van Riess is niet slechts de eerste keus voor iemand met een nikkelallergie, maar ook de groenste manier van koken. De pannen van Riess worden CO2 neutraal geproduceerd. Riess maakt gebruik van groene energie door middel van eigen waterkrachtcentrales. Bij de productie worden natuurlijke minerale bronnen gebruikt.

Geef een pan of bakvorm van Ries emaillen cadeau, daar is iedere kok blij mee.

Sjaal met Verhaal plaids, sjaals en accessoires

Sjaal met Verhaal staat voor het creëren van werk voor vrouwen in Nepal en Thailand. De nadruk ligt op Nepal. Er wordt samengewerkt met een 35-tal ondernemers en projecten die allemaal één tot twee keer per jaar bezocht worden.

Daar waar in het begin de nadruk op inkoop lag, wordt nu de vertaalslag gemaakt naar eigen productontwikkeling. Eerste contacten in Nepal en Thailand zijn uitgegroeid tot vriendschappen.

Geef een Sjaal met Verhaal cadeau, die kwaliteit maakt iedereen vrolijk.