Food Huggers waar te koop? Bij Ecozo!

Food Huggers waar te koop? Bij Ecozo!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”47px”][nm_banner image_id=”5955″][vc_empty_space height=”47px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”7/12″ offset=”vc_col-sm-offset-1″][vc_column_text]Food Huggers maakt het gemakkelijk om aangesneden groente en fruit eenvoudig te bewaren voor later. Dé manier om voedselverspilling tegen te gaan.

De vorm van de siliconen vormen passen perfect om fruit en groente. Dat maakt het gebruik van aluminiumfolie helemaal overbodig. Zo verminder je direct onnodig restafval. Ecozo is het verkooppunt voor Foodhuggers.

Wat doe je met groente of fruit als je de helft maar gebruikt? Niet weggooien! Deze kun je makkelijk bewaren met de Food Huggers. De afsluitdeksels zorgen ervoor dat je groente en fruit langer houdbaar blijven. Een duurzame manier om je eten op een later moment te gebruiken. Daar komt geen plastic folie meer aan te pas.

De sets bestaan uit verschillende maten. Van een paprika tot een banaan: alles past erin. Ook te gebruiken om blik, glazen fles of glazen potjes mee af te sluiten.

Deze siliconen Huggers zijn BPA vrij en dus niet alleen voedselveilig, maar ook beter voor het milieu. De Food Huggers zijn geschikt voor de vaatwasmachine, vriezer en magnetron.

Bekijk ons assortiment van Food Huggers >