Funny Paper, meubels en speelgoed van golfkarton

Funny Paper, meubels en speelgoed van golfkarton

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”47px”][nm_banner image_id=”4167″][vc_empty_space height=”47px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”7/12″ offset=”vc_col-sm-offset-1″][vc_column_text]Funny Paper: vrolijke en duurzame producten voor kinderen vanaf twee jaar. Eenvoudig in elkaar te zetten en zeer veilig in gebruik. Maak je eigen stoel, tafel of speelhuisje en plaats al jouw dierbaarste boeken in één van de boekenstandaards. Maak ze af met de gekleurde stickers van Funny Paper of met je eigen tekeningen!

De producten van Funny Paper stimuleren expressie en creativiteit en garanderen heel veel speelplezier!

Veilig en betrouwbaar
De meubels en speelgoed van Funny Paper zijn gemaakt van veilig en betrouwbaar golfkarton, zijn metaal vrij en voldoen aan de Europese veiligheidseisen. Kinderen kunnen de meubels zelf in elkaar zetten zonder gebruik te maken van bijvoorbeeld een schaar of lijm. De meubels zijn duurzaam in gebruik en kwalitatief.

Milieuvriendelijk karton
Alle meubels van Funny Paper zijn geproduceerd met gerecycled karton en kan 100% herbruikt worden. Gooi daarom gescheurd of oud papier en karton in de daarvoor aangewezen recyclebak. Hierna wordt er nieuw leven ingeblazen en opnieuw papier en karton van gemaakt.

Bekijk ons assortiment van Funny Paper >