Green Toys winkel met het grootste assortiment

Ben je op zoek naar de winkel met het speelgoed van Green Toys? Ecozo heeft het grootste assortiment van het speelgoed met de allerbeste prijs.

Green Toys is het speelgoedmerk dat gelooft in een betere wereld. Het speelgoed van Green Toys wordt gemaakt van gerecyclede melkflessen en is vrij van BPA en weekmakers. De melkflessen worden gereproduceerd tot een van de meest schone en veilige plastics. Dit helpt energie te besparen en het broeikaseffect te verminderen.

Green Toys speelgoed is gemaakt van high-density polyethyleen (HDPE). Dit materiaal wordt beschouwd als een van de veiligste en schoonste plasticsoorten. Het speelgoed is ontworpen zonder BPA , PVC, ftalaten of uitwendige coatings. De verpakking van Green Toys is gemaakt van 100% recyclede en recyclebare materialen en is bedrukt met soja-inkt.

Green Toys kopen? Via Ecozo bestel je het duurzame speelgoed eenvoudig online. Bij een bestelling boven de 50 euro wordt het speelgoed gratis verzonden. Ecozo is de winkel waar je Green Toys online kunt bestellen. Levering in heel Europa. Bekijk tevens de diverse Green Toys aanbiedingen.

Bekijk ons assortiment van Green Toys >