Klean Kanteen in de vaatwasser?

Klean Kanteen in de vaatwasser?

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”47px”][nm_banner image_id=”1804″][vc_empty_space height=”47px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”7/12″ offset=”vc_col-sm-offset-1″][vc_column_text]Klean Kanteen biedt duurzame roestvrijstalen bidons, drinkbekers, schoolbekers, drinkflessen en water flesjes. Duurzaam, veilig en mooie drinkbekers gemaakt door Klean Kanteen, om thuis, onderweg, op school of op het werk uit te drinken. Elke Klean Kanteen kan zonder problemen in de vaatwasser. Toch adviseren wij je fles of container met de hand af te wassen. Dan blijft je Klean Kanteen het mooist en schoonst.

Elke Klean Kanteen heeft rondingen, gladde wanden en een ruime opening. Daardoor is deze eenvoudig schoon te maken, er past een afwasborstel in en vaak is omspoelen al voldoende. De gekleurde flessen kun je beter met de hand afwassen want vaatwassers zullen vroeg of laat de lak beschadigen. De RVS kleur kun je veiliger in de vaatwasser doen, op termijn zal door de vaatwasser wel het logo vager worden. De kunststof ringdop en de sportdop kunnen in de vaatwasser.

Duurzaam, veilig en mooie drinkbekers gemaakt door Klean Kanteen, om thuis, onderweg, op school of op het werk uit te drinken. De missie van Klean Kanteen is iedereen een veilig alternatief te bieden voor plastic en behandelde aluminium drinkflessen. Klean Kanteen kwam als eerst met BPA vrije roestvrijstalen drinkflessen op de markt, inmiddels is het assortiment van Klean Kanteen uitgebreid met een ruim aanbod in verschillende handige formaten, uitvoeringen en mooie kleuren drinkbekers. Een Klean Kanteen voor iedereen, van drinkbeker, bidon, drinkfles, schoolbeker tot thermosfles.

Bekijk ons assortiment van Klean Kanteen >[vc_row][vc_column]

[/vc_column][/vc_row]