Lunchskins van Boc’n’Roll herbruikbare boterhamzakjes

De Snack’n’Go herbruikbare lunchskins zijn de handige én milieuvriendelijke vervanger voor boterhamzakjes, aluminiumfolie en boterhammentrommeltjes. De Snack’n’Go is gemaakt van recyclebaar kunststof (TPU) aan de binnenkant zodat je boterhammen lang vers blijven.

Je kunt gemakkelijk de boterhammen, sandwich, kaas en worst wikkelen in de Snack’n’Go om deze te bewaren.
Je lunch blijft lekker vers, je kunt de Snack’n’Go telkens opnieuw gebruiken en het is praktischer dan een broodtrommel. De hippe manier om je broodjes mee te nemen.

Lekker vers
Je rolt je boterhammen, broodje of fruit eenvoudig in de Snack’n’Go en je lunch blijft lekker vers. De binnenkant is gemaakt van stevig, recyclebaar kunststof (TPU), waardoor je lunch net zo vers blijft als in een plastic zakje. Het kunststof (TPU) is veilig voor het conserveren van voedsel. De buitenkant is gemaakt van 2 slijtvaste lagen stof, 35% katoen en 65% polyester.

Telkens opnieuw te gebruiken
We gooien iedere dag enorme hoeveelheden aluminium folie en plastic zakjes weg. Het is niet alleen zonde van uw geld, maar ook slecht voor het milieu. De Boc’n Roll is eenvoudig schoon te vegen en kan na verloop van tijd uitgewassen worden. De Snack’n’Go is gemaakt van zeer duurzaam materiaal, zodat het jaren mee gaat.

Praktischer dan een broodtrommel
De Snack’n’Go past precies om je lunch en is lichtgewicht. Tijdens het eten kan je de Boc’n Roll als placemat gebruiken. Na gebruik vouw je de Snack’n’Go eenvoudig op. Je hoeft geen leeg trommeltje meer mee te dragen in je tas.

Bekijk ons assortiment van Snack’n’Go >