Lunchtrommel met vakjes voor volwassenen en kind

Ben je op zoek naar een RVS lunchtrommel met vakjes? Kies dan voor onze EcoLunchbox trommels. Waarom verpakken we onze zorgvuldig, zelfgemaakte lunches in plastic zakjes of plastic bakjes? De producten van EcoLunchbox zijn gemaakt van hoogwaardig, voedselveilig en corrosiebestendig RVS. Ecozo heeft het grootste assortiment.

Bekijk ons assortiment RVS lunchtrommels van Ecolunchbox >

Het deksel is gemaakt van voedselveilig silicoon. Dit maakt de Seal cup solo een oceaan-vriendelijke, lekvrije en 100% plasticvrije snackbox!
Sandra Ann Harris en haar gezin zijn altijd al bezig geweest om zo gezond en duurzaam mogelijk te leven. Daarom dronken ze al uit roestvrij stalen waterflessen, daarnaast wilde Sandra graag haar lunch ook veilig en duurzaam houden. Nadat ze een tijd heeft gezocht naar de veilige broodtrommel en die nergens kon vinden, heeft ze besloten er zelf één te ontwerpen.[vc_row][vc_column width=”7/12″ offset=”vc_col-sm-offset-1″][vc_column_text]

EcoLunchbox 3-in-1 Splash Box RVS lunchtrommel

 

De broodtrommel van EcoLunchbox is een grote lunchbox van 100% roestvrij staal. De set bestaat uit 3 aparte trommels en is geheel lekvrij. De trommels zijn voorzien van lekvrije deksels en is goed stapelbaar. Een ideale trommel om een grote lunch mee te nemen naar het werk of naar school. Het ontwerp is een upgrade van de bestverkochte EcoLunchbox Three-in-One en Blue Water Bento Splash Box.

Bekijk ons assortiment RVS lunchtrommels van Ecolunchbox >[/vc_column_text][vc_empty_space height=”47px”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”4601″ img_size=”full”][vc_empty_space height=”47px”][/vc_column][/vc_row]