Moestuinzakken of moestuinbakken van Bacsac

Moestuinzakken of moestuinbakken van Bacsac

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”47px”][nm_banner image_id=”7349″ alt_image_id=”7348″][vc_empty_space height=”47px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”7/12″ offset=”vc_col-sm-offset-1″][vc_column_text]Ben je op zoek naar mooie moestuinzakken of moestuinbakken van Bacsac? Ecozo heeft de leukste en duurzaamste plantenzakken voor het tuinieren. Allemaal mooie producten die lang mee gaan en stuk voor stuk leuk zijn om cadeau te geven. Ecozo maakt tuinieren nog leuker.

We houden van producten met een duurzaam karakter, zorgen voor eerlijke handel of fair trade bevorderen. Consumenten die op zoek zijn naar een duurzaam cadeau kunnen bij Ecozo terecht voor een steeds uitgebreider assortiment.

Wij willen in onze winkel mooie en hippe producten verkopen waar over is nagedacht. Duurzaamheid en hergebruik vinden wij belangrijk zodat de wereld ook een fijne plek blijft voor volgende generaties.[vc_row][vc_column width=”7/12″ offset=”vc_col-sm-offset-1″][vc_column_text]

Bacsac moestuinzakken voor je eigen moestuin

 

Bacsac is een mooie variant op de bloempot, plantenbak en moestuin. De moestuinzakken van Bacsac maken het starten met een moestuin een stuk eenvoudiger. Bacsac is in Parijs de nieuwe trend voor in de tuin, op het balkon of op het terras.

Bacsac is lichtgewicht, soepel, opvouwbaar en verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. Gemaakt van dubbelwandig ‘geotextile fabric’, dat 100% recyclebaar is en de natuurlijke balans tussen lucht, aarde en water behoud. Bacsac is vorst- en uv-bestendig. Ecozo is hét Bacsac verkooppunt.

Geef Bacsac plantenzakken cadeau, dat maakt de tuin compleet.[/vc_column_text][vc_empty_space height=”47px”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”4548″ img_size=”full”][vc_empty_space height=”47px”][/vc_column][/vc_row]