Mokulock, het houten lego blokjes en steentjes

Mokulock, het houten lego blokjes en steentjes

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”47px”][nm_banner image_id=”4197″][vc_empty_space height=”47px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”7/12″ offset=”vc_col-sm-offset-1″][vc_column_text]Mokulock is het duurzame alternatief voor Lego. Met de houten bouwblokjes bouw je net als Lego de mooiste creaties. Dit zijn bouwsteenen voor zowel jong als oud.

Zeker wanneer je vroeger toen je klein was je helemaal uitleefde met je eigen bouwsels kan je nu als volwassene weer hip voor de dag komen met deze bouwsteentjes van hout. Met Mokulock leef je je helemaal uit.

Het japanse ontwerpbureau iichi heeft deze houten bouwstenen van Mokulock ontwikkeld. De houten bouwsteentjes zijn gemaakt om kinderen op een speelse manier in contact te brengen met de natuur. De duurzame vervangen van de plastic steentjes.

Ecozo introduceert Mokulock bouwsteentjes in Nederland als het duurzame alternatief voor plastic steentjes. Je kunt als consument de pakketten eenvoudig bestellen in de shop van Ecozo. Heb je interesse om de steentjes in je eigen winkel te verkopen? Neem dan contact met ons op.

Bekijk ons assortiment van Mokulock >