Mokulock, het houten alternatief voor Lego blokjes en steentjes

Mokulock is het duurzame alternatief voor Lego. Met de houten bouwblokjes bouw je net als Lego de mooiste creaties. Dit zijn bouwsteenen voor zowel jong als oud.

Zeker wanneer je vroeger toen je klein was je helemaal uitleefde met je eigen bouwsels kan je nu als volwassene weer hip voor de dag komen met bouwsteentjes van hout. Met Mokulock leef je je helemaal uit. Het japanse ontwerpbureau iichi heeft deze houten bouwstenen van Mokulock ontwikkeld. De houten bouwsteentjes zijn gemaakt om kinderen op een speelse manier in contact te brengen met de natuur. De duurzame vervangen van de plastic steentjes.

De steentjes zijn niet alleen leuk voor kinderen maar ook zeker geschikt voor degene die weer eens wil genieten van heerlijk bouwen. Door de natuurlijke uitstraling van het hout zorgt Mokulock bouwstenen voor een gevoel van het echte bouwen. De blokken hebben een prachtige natuurlijke uitstraling. Mokulock brengt de creativiteit weer in je naar boven. Bouw orginele sculpturen, huizen en andere objecten. Echt bouwen met originele steentjes. Gebruik je fantasie en geniet.

De bouwstenen zijn gesneden uit 100% massief hout. Er wordt geen giftige verf of lijm gebruikt. Gemaakt van zes verschillende houtsoorten in elke set, die de bouwsels een natuurlijke look en feel geven. De staantjes zijn veilig voor kinderen. Geen giftige stoffen.

Ecozo introduceert Mokulock bouwsteentjes in Nederland als het duurzame alternatief voor plastic steentjes. Je kunt als consument de pakketten eenvoudig bestellen in de shop van Ecozo. Heb je interesse om de steentjes in je eigen winkel te verkopen? Neem dan contact met ons op.