My Paper Bag tassen

My Paper Bag tassen

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”47px”][nm_banner image_id=”4181″][vc_empty_space height=”47px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”7/12″ offset=”vc_col-sm-offset-1″][vc_column_text]My Paper Bag is een mooie tassenlijn van MYOMY do goods. MYOMY do goods wil werkgelegenheid creëren op plekken waar dit het hardst nodig is (bottom of the pyramid). Werkgelegenheid op grote schaal door fairtrade productie van kwaliteitsproducten die veel mensen wereldwijd willen kopen. Producten van natuurlijke, milieuvriendelijke materialen in een 100% transparant proces.

Om hiermee een bijdrage te leveren aan de realisatie van een duurzame levenstijl. Op een manier waar alle betrokken partijen blij van worden en trots op zijn. Waar mensen uit de hele wereld enthousiast van worden en willen participeren.

Er zijn 400 miljoen mensen in de wereld die geen toegang hebben tot een basaal bestaan van een inkomen, scholing en gezondheidszorg. Tegelijkertijd worden er mensen uitgebuit en aan zeer ongezonde productieprocessen blootgesteld. Productieprocessen en grondstoffen die schadelijk zijn voor de mensen en voor ons aller aardbol.

Goodforall vindt dit niet goed en wil zich inzetten om mensen uit te nodigen om te participeren aan een betere wereld met kansen voor iedereen. Wij realiseren ons dat dit niet in een keer gaat. Daarom vinden wij de weg hierheen belangrijk. Iedere stap is er een.

MYOMY’s merkbelofte is: Go for 100% fairtrade, ecological and design. Ieder product dat zij ontwikkelen moet het in zich hebben om 100% gecertificeerd te zijn op fairtrade en milieuvriendelijke productie. Door een 100% transparante en uitnodigende manier van werken nodigen we iedereen uit om mee te doen en bij te dragen.

Bekijk ons assortiment van My Paper Bag >