Natuurlijke schoonmaakmiddelen van Marcel’s Green Soap

Natuurlijke schoonmaakmiddelen van Marcel’s Green Soap

Op zoek naar natuurlijke schoonmaakmiddelen? Marcel’s Green Soap is een nieuwe soap serie. Heerlijk frisse schoonmaakmiddelen waar je blij van wordt. Zo wordt schoonmaken een ontspannen klus. Marcel’s Green Soap ruikt fantastisch, maakt geweldig schoon en houdt ook nog eens rekening met mens, dier en milieu. En dit alles verpakt in een originele en aansprekende verpakking, zodat je de flessen ook niet altijd wilt verstoppen.

Biologisch afbreekbaar

Marcel’s Green Soap is 99% biologisch afbreekbaar. Dat wil zeggen dat 99% van de formule binnen 28 dagen is afgebroken in water en CO2. Alleen het zout dat er in de formulering zit is niet af te breken in deze 2 stoffen. In alle producten van Marcel’s Green Soap zit biologische olie. Dit zijn etherische oliën die op biologische wijze verbouwd zijn. Dit om het product nog lekkerder te laten ruiken!

100% hernieuwbare ingrediënten

Dus geen aardolie uit de grond, geen petrochemie, maar olie gemaakt van planten en vruchten. Daarmee bestaat Marcel’s Green Soap voor 100% uit hernieuwbare ingrediënten, lekker natuurlijk dus!

Dierproefvrij

Voor alle producten van Marcel’s Green Soap geldt dat er geen proeven op dieren worden gedaan. Niet voor de productie maar ook bij de leveranciers van Marcel’s Green Soap worden geen dierproeven gedaan.

Duurzame schoonmaakmiddelen
Marcel’s Green Soap is een merk met duurzame schoonmaakmiddelen, ontwikkeld door Marcel Belt. Hij vond het een onprettig idee dat zijn gootsteenkastje vol stond met agressieve, chemische spullen waar de wereld niet bepaald beter van wordt. Dat moest anders vond hij. Marcel’s Green Soap ruikt erg lekker, het maakt goed schoon en het zit vol met natuurlijke ingrediënten én in een gerecyclede verpakking. Zo wordt niet alleen je huis schoon, maar de wereld gelijk een beetje mooier!

De producten van Marcel’s Green Soap
Marcel begon met het lanceren van ecologische allesreinigers, handzeep en afwasmiddel in spannende geurcombinaties die heerlijk ruiken. Wat dacht je van Patchouli & Cranberry bijvoorbeeld, of Sinaasappel & Jasmijn of kies je liever voor Lavendel & kruidnagel?

De producten werden in korte tijd razend populair en al snel was er vraag naar meer producten. Daarop ontwikkelde Marcel’s Green Soap vaatwastabletten, vloeibaar wasmiddel en ecologische toiletreinigers.

De producten van Marcel’s Green Soap zijn:

  • 100% natuurlijk
  • 99% biologisch afbreekbaar
  • Komen in gerecyclede verpakking
  • Op basis van RSPO-gecertificeerde palmolie
  • Verkrijgbaar in heerlijke geuren op basis van etherische oliën
  • Dierproefvrij, ook de toeleveranciers zijn dierproefvrij
  • Geschikt voor veganisten

 

Bekijk ons assortiment van Marcel’s Green Soap >