Statiegeld op wegwerpbekers? Maak gebruik van de herbruikbare koffiebekers.

Klean Kanteen herbruikbare koffiebeker mobielKlean Kanteen herbruikbare koffiebeker mobiel

Het aantal wegwerpbekers die elke dag gekocht worden voor een lekker bakje koffie moet minder kunnen. Het invoeren van statiegeld op wegwerpbekers is niet de enige oplossing. Onze herbruikbare koffiebekers helpen mee om de afvalberg te verminderen. Bring your own koffiebeker voor minder koffiebekers op stations.

Maak gebruik van onze herbruikbare koffiebekers

 

Bekijk ons bring your own assortiment koffiebekers van Klean Kanteen.

Je koffie en thee blijft lang warm in een insulated koffiebeker. Maak gebruik van een insulated fles voor een koud drankje of warme kop koffie, want het blijft gegarandeerd lang goed. Neem je herbruikbare koffiebeker mee naar het station en laat deze elke keer opnieuw vullen.

De Klean Kanteen thermoslfessen zijn stijlvol en duurzaam in gebruik. Deze koffiebekers zijn goed voor zowel koude als warme dranken en zelfs voedsel. In meerdere formaten verkrijgbaar. Dankzij het nieuwe TKClosure interne schroefdraad met puntjes, heeft deze drinkbeker een zeer goede thermosfunctie.

De thermosbeker houdt ijskoude dranken 47 uur koud en houdt hete dranken maximaal 14 uur warm. Gemaakt van foodgrade rvs, bpa-vrij en bevat ook geen lood of weekmakers.

Bekijk ons assortiment koffiebekers van Klean Kanteen.

Klean Kanteen rietjes
Klean Kanteen koffiebekers cafe
Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.
De waardering van www.ecozo.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 47 reviews.