Verzending en retourneren

Ecozo streeft ernaar om producten die voor 16:00 uur besteld en betaald zijn, dezelfde dag nog te versturen. In het geval van backorder of leveringsproblemen zal je hier per e-mail van op de hoogte gesteld worden.

DHL / PostNL
De verzending wordt verzorgd door DHL of PostNL. Bij orders boven de € 40,– is de verzending binnen Nederland gratis. Er worden binnen Nederland verzendkosten gerekend van € 6,95 op orders van minder dan € 40,–. Voor pakketjes binnen Nederland die geschikt zijn voor brievenpost rekenen we € 3,95. Nadat het pakket verzonden is, krijg je een tracking code opgestuurd, waarmee je het pakket kan traceren in het leverproces.

Nederland < € 40,– 6,95
Nederland > € 40,– 0,00
Nederland brievenpost 3,95
.
Duitsland 6,95
België 8,95
Frankrijk 12,50
Denemarken 12,50
Luxemburg 12,50
Oostenrijk 12,50
Italië 17,50
Finland 21,00
Zweden 22,50
Spanje 23,50
Polen 25,00
Portugal 37,50


Verpakking en vulmiddel

We maken zoveel als mogelijk gebruik van duurzame verpakkingsmiddelen. Voor verpakken en opvullen van dozen proberen wij zo veel mogelijk te kiezen voor hergebruikte materialen. Nieuwe dozen zijn van gerecycled karton.

14 dagen niet goed geld terug garantie
Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien je wilt retourneren/ruilen omdat het product niet bevalt dan betaal je de retourkosten zelf. We vragen hiervoor begrip, omdat we als kleine winkel geen gratis retour kunnen aanbieden.

Indien je gebruik maakt van uw herroepingsrecht, 
zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Ecozo geretourneerd worden.

Bij een defect binnen de garantietermijn of een verzending waarbij onverhoopt wat mis is, ontvang je van ons een retourlabel waarmee je de zending kosteloos kan retourneren door het af te geven bij een PostNL punt. Het retoursturen van de producten is voor eigen risico; we raden dan ook aan het retourproduct goed te verpakken en een track en tracecode te bewaren.
Om gebruik te maken van dit recht dien je altijd eerst contact met ons op te nemen met onze klantenservice via info@ecozo.nl. Je ontvangt dan informatie over de verdere procedure.

Heb je ons laten weten dat je je aankopen wilt retourneren dan zullen we uiterlijk binnen 14 dagen je aankoopbedrag terug te storten. Deze 14 dagen termijn gaat in op de dag dat je hebt aangegeven te willen retourneren. Na retourontvangst van je aankoop ontvang je het aankoopbedrag retour.

Retourformulier
Download hier ons formulier voor het retour sturen van je aankoop. 
Vul dit formulier duidelijk in en doe het formulier bij je retourzending. Je kunt deze sturen naar ons adres.

Ons adres:
Ecozo
Prinsenhil 29
4825AX Breda

Product defect of beschadigd bij ontvangst
Indien het bestelde product bij ontvangst niet goed functioneert of beschadigd is, dien je zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 7 dagen contact met ons op te nemen. Wij zullen dan ons uiterste best doen om een passende oplossing te bieden.