Zero Waste cadeau idee

Zero waste cadeau idee

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”47px”][nm_banner image_id=”7111″ alt_image_id=”7109″][vc_empty_space height=”47px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”7/12″ offset=”vc_col-sm-offset-1″][vc_column_text]Ben je op zoek naar een Zero Waste cadeau voor vrienden, familie of collega’s? Ecozo heeft de leukste en duurzaamste cadeaus voor elk budget. Allemaal mooie producten die lang mee gaan en stuk voor stuk leuk zijn om cadeau te geven. Zero Waste start met goede kwaliteit producten die lang mee gaan.

We houden van cadeau’s met een duurzaam karakter, zorgen voor eerlijke handel of fair trade bevorderen. Consumenten die op zoek zijn naar een duurzaam cadeau kunnen bij Ecozo terecht voor een steeds uitgebreider assortiment.

Wij willen in onze winkel mooie en hippe producten verkopen waar over is nagedacht. Duurzaamheid en hergebruik vinden wij belangrijk zodat de wereld ook een fijne plek blijft voor volgende generaties.

We hebben voor ieder wat wils. Unieke cadeau’s oor bijvoorbeeld moederdag, vaderdag, sinterklaas, verjaardagen en andere feestdagen. Kijk niet verder en snuffel lekker rond in onze shop.[vc_row][vc_column width=”7/12″ offset=”vc_col-sm-offset-1″][vc_column_text]

Eco Lunchbox lunchboxen en rvs broodtrommels

 

Eco Lunchbox heeft zeer mooie RVS lunchtrommels. Waarom verpakken we onze lunches in plastic zakjes of plastic bakjes? Dit bracht Sandra Ann Harris op een idee en zo is EcoLunchbox opgericht.

EcoLunchbox is opgericht in 2009. Alle producten van EcoLunchbox zijn gemaakt van hoogwaardig en voedselveilig corrosievrij RVS. Ecozo is hét EcoLunchbox verkooppunt.

Geef een EcoLunchbox cadeau. Dat maakt iedereen blij.[/vc_column_text][vc_empty_space height=”47px”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”6968″ img_size=”full”][vc_empty_space height=”47px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”7/12″ offset=”vc_col-sm-offset-1″][vc_column_text]

Klean Kanteen voor een duurzame lunch

 

Klean Kanteen biedt duurzame roestvrijstalen bidons, drinkbekers, thermosflessen, food containers, schoolbekers, drinkflessen en water flesjes.

Duurzaam, veilig en mooie drinkbekers gemaakt door Klean Kanteen, om thuis, onderweg, op school of op het werk uit te drinken. De missie van Klean Kanteen is iedereen een veilig alternatief te bieden voor plastic en behandelde aluminium drinkflessen. Ecozo is hét verkooppunt van Klean Kanteen in Nederland.

Geef een fles van Klean Kanteen cadeau, dat is altijd een succes.[/vc_column_text][vc_empty_space height=”47px”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”6238″ img_size=”full”][vc_empty_space height=”47px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”7/12″ offset=”vc_col-sm-offset-1″][vc_column_text]

Het alternatief voor boterhamzakjes

 

De Boc’n’Roll is de handige én milieuvriendelijke vervanger voor boterhammenzakjes, aluminiumfolie en boterhammentrommeltjes.

De Boc‘n’Roll foodwrap is gemaakt van recyclebaar kunststof (TPU) aan de binnenkant zodat je boterhammen lang vers blijven. Je kunt gemakkelijk de boterhammen, sandwich, kaas en worst wikkelen in de Boc ‘n Roll om deze te bewaren. Ecozo is hét Boc’n’Roll verkooppunt in Nederland.

Geef een Boc’n’Roll cadeau, voor een klein budget maar een groot effect.[/vc_column_text][vc_empty_space height=”47px”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”4767″ img_size=”full”][vc_empty_space height=”47px”][/vc_column][/vc_row]