Biologische aardappel vervangt het bintje

Biologische aardappelen

[vc_row type=”full-nopad”][vc_column][vc_column_text css_animation=””]De grote supermarkten en telers zijn overeengekomen dat zij in de toekomst alleen nog maar biologische aardappel rassen gaan telen en verkopen.

De nieuwe biologische aardappelrassen zijn via natuurlijke veredelingstechnieken flink verbeterd ten op zichtte van oude rassen zoals het Bintje. De nieuwe rassen zijn verfijnd op vroege groei en bestand tegen de aardappelziekte. Door deze verbetering zijn oogsten in de toekomst minder kwetsbaar en kunnen boeren meer oogsten. Door te kiezen voor deze rassen is het tevens mogelijk dat boeren hun gebruik van gewasbeschermingsmiddelen met 50% verminderen.

Consumenten kunnen door deze verandering blijven genieten van hun aardappeltje en hoeven ze niet meer te kiezen voor biologisch, want het aanbod zal uitsluitend biologisch zijn. Vaak hangt aan biologisch eten een hogere prijs, maar doordat de oogstopbrengst in de toekomst hoger zal zijn, is de verwachting dat piepers in de toekomst goedkoper zullen worden.

Een goedkoper aardappeltje is fijn voor veel mensen, want Nederlanders eten er gemiddeld 26,3 kilo van.[/vc_column_text][vc_empty_space height=”64px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Riess om fijn mee te koken en bakken

 

Riess emaillen pannen, schalen, beker, bakvormen en keukengerei zijn tot ver buiten de grenzen van Oostenrijk geliefd. Ze roepen herinneringen op aan grootmoeders tijd. Deze nostalgische emaillen pannen van Riess worden nog steeds gemaakt en gebruikt in de huidige, eigentijdse keukens.

Een emaillen pan van Riess is niet slechts de eerste keus voor iemand met een nikkelallergie, maar ook de groenste manier van koken. De pannen van Riess worden CO2 neutraal geproduceerd. Riess maakt gebruik van groene energie door middel van eigen waterkrachtcentrales. Bij de productie worden natuurlijke minerale bronnen gebruikt.

Geef een pan of bakvorm van Ries emaillen cadeau, daar is iedere kok blij mee.[/vc_column_text][vc_empty_space height=”64px”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”6374″ img_size=”full”][vc_empty_space height=”64px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

GreenPan pannen zijn de beste keramische pannen

 

GreenPan pannen zijn de beste keramische pannen die er zijn. Teflon vrij pannen om gezond te koken.

GreenPan is het merk voor veilige, teflon vrij en smaakvolle braad- en grillpannen, bak- en koekenpannen en wokpannen. Van professionele chefs tot foodies en liefhebbers van het goede leven: wereldwijd kiezen miljoenen mensen voor pannen met een keramische antiaanbaklaag.

Geef een pan van GreenPan cadeau, daar is iedere kok blij mee.[/vc_column_text][vc_empty_space height=”64px”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”1710″ img_size=”full”][vc_empty_space height=”64px”][/vc_column][/vc_row]