Hoe maak ik mijn kat gelukkig? Kijk naar een lekkere slaapplek.

Catcave van vilt kattenmand poes

Katten slapen graag op een beschutte plek, waar ze kunnen wegkruipen in een holletje. Ze zoeken een veilige plek. Dat komt omdat ze in de dierenwereld relatief klein en kwetsbaar zijn. We geven je een aantal tips hoe je je kat of poes gelukkig kunt maken.

Een catcave geeft geborgenheid

Wij houden van onze dieren en verwennen ze graag met een lekkere slaapplek. Daar kan je furry friend uitrusten van alle avonturen. Een catcave geeft deze geborgenheid en is door de wol ook nog eens lekker warm. Zo’n katten grot is 100% veilig een natuurlijk.

Ecozo heeft catcaves of kattenhol gemaakt van 100% wol, met de hand gevilt. Niet alleen katten vinden het heerlijk om daarin te slapen, maar kleine honden ook. Het vilten holletje geeft honden en katten een veilig gevoel. En het staat ook nog eens prachtig in de interieur.

Bekijk het assortiment Cat Caves >

Een heerlijk plaid om op te liggen

Katten zoeken warmte op en liggen daarom graag op de vensterbank. Daar kunnen ze ook nog eens fijn naar buiten kijken en alles goed in de gaten houden. Als je kat graag op de vensterbank ligt, dan verwen je hem of haar extra door er een zachte plaid neer te leggen. Je kat zal je dankbaar zijn.

Bekijk het assortiment Plaids >

Creatief met een vilten onderzetter

Katten hebben ook wel eens hun nukken; hij of zij heeft besloten een nieuw plekje uit te zoeken. Op dat nieuwe plekje kan je een zachte vilten onderzetter leggen. Of leg een vilten onderzetter op een plek waar je graag zou willen dat je kat slaapt. Grote kans dat je kat dat fijn slapen vindt. Vilt is een natuurlijk product van wol en katten vinden het fantastisch om daar op te liggen.

Bekijk het assortiment Vilt >

Unieke manden voor een fijne plek

Je kat heeft verschillende warme en zachte slaapmandjes en dan vindt je hem of haar op een heel andere plek. Katten blijven bijzonder eigenwijs en kunnen op de meest vreemde plekken slapen. Zoals de krantenmand waar je de krant en tijdschriften in bewaard. De meeste katten slapen graag op die warme krakende kranten.

Bekijk het assortiment Uashmama zakken >

Geef je kat het beste cadeau

Je bent dol op je kat en je verzorgt hem of haar goed. Je kat wordt daar gelukkig en blij van en je verwennen door bij je op schoot te kruipen en daar veel te lang te blijven liggen. Dus als je je huisdier een cadeau geeft voor Sinterklaas of kerst, geef dan vooral een cadeau wat je zelf mooi vindt, dan is je kat er ook vast blij mee.

Bekijk het assortiment Cat Caves >