Bring your own herbruikbare koffiebeker voor minder wegwerpbekers

Klean Kanteen koffiebekers

Het aantal wegwerpbekers die op treinstations elke dag gekocht worden voor een lekker bakje koffie moet minder kunnen. Neem je eigen herbruikbare koffiebeker mee en help mee om de afvalberg te verminderen. Bring your own koffiebeker voor minder koffiebekers op stations.

Bekijk ons bring your own assortiment koffiebekers van Klean Kanteen.

Je koffie en thee blijft lang warm in een insulated koffiebeker. Maak gebruik van een insulated fles voor een koud drankje of warme kop koffie, want het blijft gegarandeerd lang goed. Neem je koffiebeker mee naar het station en laat deze elke keer opnieuw vullen.

De Klean Kanteen thermoslfessen zijn stijlvol en duurzaam in gebruik. Deze koffiebekers zijn goed voor zowel koude als warme dranken en zelfs voedsel. In meerdere formaten verkrijgbaar. Dankzij het nieuwe TKClosure interne schroefdraad met puntjes, heeft deze drinkbeker een zeer goede thermosfunctie.

De thermosbeker houdt ijskoude dranken 47 uur koud en houdt hete dranken maximaal 14 uur warm. Gemaakt van foodgrade rvs, bpa-vrij en bevat ook geen lood of weekmakers.

Bekijk ons assortiment koffiebekers van Klean Kanteen.