Schoonmaken met natuurlijke schoonmaakmiddelen

Natuurlijk schoonmaken

Natuurlijk schoonmaken is een manier om je huis of werkplek schoon te houden zonder het gebruik van schadelijke chemicaliën of andere synthetische producten. In plaats daarvan maakt natuurlijk schoonmaken gebruik van natuurlijke ingrediënten en methoden om een hygiënische omgeving te creëren.

Welke reinigingsmiddelen zijn niet giftig

Een belangrijk onderdeel van natuurlijk schoonmaken is het gebruik van natuurlijke reinigingsmiddelen. Dit zijn producten die gemaakt zijn van natuurlijke ingrediënten, zoals azijn, baking soda, citroensap, etherische oliën en andere biologisch afbreekbare producten. Deze ingrediënten zijn niet alleen effectief bij het reinigen van vuil en bacteriën, maar zijn ook veilig voor mens en milieu.

Gebruik geen keukenrol

Een ander belangrijk aspect van natuurlijk schoonmaken is de manier waarop je schoonmaakt. In plaats van agressief te schrobben en te boenen met chemicaliën, maak je gebruik van zachte reinigingsmethoden en herbruikbare schoonmaakmaterialen. Zo kun je bijvoorbeeld een oude doek gebruiken om oppervlakken af te stoffen of een microvezeldoek om te reinigen, in plaats van wegwerpdoekjes of papieren handdoeken.

Schoonmaken met spons en dweil

Natuurlijk schoonmaken gaat ook over het verminderen van afval en het vermijden van overmatig gebruik van plastic en andere wegwerpproducten. Door te kiezen voor herbruikbare en duurzame schoonmaakmiddelen, zoals een herbruikbare dweil of een afwasbare spons, kun je de hoeveelheid afval die je produceert aanzienlijk verminderen.

Zorg voor schone en gezonde omgeving

Kortom, natuurlijk schoonmaken is een manier om je huis of werkplek schoon te houden zonder het gebruik van schadelijke chemicaliën, terwijl je tegelijkertijd de hoeveelheid afval en het gebruik van wegwerpproducten vermindert. Het is een duurzame en veilige manier om een schone en gezonde omgeving te creëren.

Schoonmaken met Marcel’s Green Soap

Marcel’s Green Soap is een nieuwe soap serie. Heerlijk frisse schoonmaakmiddelen waar je blij van wordt. Zo wordt schoonmaken een ontspannen klus.

Marcel’s Green Soap ruikt fantastisch, maakt geweldig schoon en houdt ook nog eens rekening met mens, dier en milieu. En dit alles verpakt in een originele en aansprekende verpakking, zodat je de flessen ook niet altijd wilt verstoppen. Ecozo is hét Marcel’s Green Soap verkooppunt.

Bestel de mooie producten van Marcel’s Green Soap eenvoudig online.

Uitgelichte producten

  • Nu besteld, morgen in huis

Ashberry and Bilberry Leaves
0 out of 5

Handgemaakte Munio Kaarsen worden gemaakt van 100% natuurlijke en GMO-vrije sojawax. Het lont is gemaakt van loodvrij katoen. Of je nu houdt van geurloos of liever gaat voor een bloemige...

24,50 inclusief BTW

  • Nu besteld, morgen in huis

Bacsac Baclong 2 in 1 – 70 liter – plantenzak voor buiten
0 out of 5

Dit is de kleinste variant van de Baclong plantenzak serie van Bacsac, het alternatief voor een langwerpige plantenbak. Deze plantenzakken zijn uitermate geschikt als bijvoorbeeld terrasafscheiding of een kleine moestuin....

Oorspronkelijke prijs was: €92,00.Huidige prijs is: €71,95. inclusief BTW

  • Nu besteld, morgen in huis

Bacsac Baclong 4 – 145 liter – plantenzak voor buiten
0 out of 5

Dit is de grootste variant van de Baclong plantenzak serie van Bacsac, het alternatief voor een langwerpige plantenbak. Deze plantenzakken zijn uitermate geschikt als bijvoorbeeld terrasafscheiding of een kleine moestuin....

Oorspronkelijke prijs was: €136,00.Huidige prijs is: €99,95. inclusief BTW