Kan ik een product retourneren?

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten terug. Enkel de kosten voor retour van je thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien je wilt retourneren/ruilen omdat het product niet bevalt of omdat je een andere kleur wenst, dan betaal je de retourkosten zelf. We vragen hiervoor begrip, omdat we als kleine winkel nog geen gratis retour kunnen aanbieden.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, 
zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Ecozo geretourneerd dienen te worden.

Bij een defect binnen de garantietermijn of een verzending waarbij onverhoopt wat mis is, ontvang je van ons een retourlabel waarmee je de zending kosteloos kan retourneren. Het retoursturen van de producten is voor eigen risico; we raden dan ook aan het retourproduct goed te verpakken en de track en trace code te bewaren.
Om gebruik te maken van dit recht dien je altijd eerst contact met ons op te nemen met onze klantenservice via info@ecozo.nl. Je ontvangt dan informatie over de verdere procedure.

Heb je ons laten weten dat je je aankopen wilt retourneren dan zullen we uiterlijk binnen 14 dagen je aankoopbedrag terug te storten. Deze 14 dagen termijn gaat in op de dag dat je hebt aangegeven te willen retourneren. Na retourontvangst van je aankoop ontvang je het aankoopbedrag retour.