Teflon vrije pannen van GreenPan

Greenpan teflon vrije pannen

GreenPan pannen zijn de beste keramische pannen die er zijn. Teflon vrij pannen om gezond te koken.

GreenPan is het merk voor veilige, teflon vrij en smaakvolle braad- en grillpannen, bak- en koekenpannen en wokpannen. Van professionele chefs tot foodies en liefhebbers van het goede leven: wereldwijd kiezen miljoenen mensen voor pannen met een keramische antiaanbaklaag.

De GreenPan keramische antikleeflaag Thermolon™ is gemaakt op basis van zand, zonder schadelijke stoffen als PFOA, PFAS, lood en cadmium. De beste keramische pan – veilig voor je lijf, je geliefden én het milieu – vind je dus bij GreenPan.

Geen giftige dampen
Thermolon™ is hittebestendig tot wel 450 °C. Al raken je keramische pannen toevallig oververhit, ze bladeren niet af en er komen geen giftige dampen vrij.

Snel en gelijkmatig warm
De GreenPan keramische antiaanbaklaag geleidt de warmte snel en gelijkmatig. Je voordeel: koken op lagere temperaturen én tijd en energie besparen.

Zonder kleven, zonder moeite
Keramische pannen presteren perfect met minder olie of boter. Etensresten blijven niet kleven en je pan is in een handomdraai weer schoon, zonder boenen.

Groen van naam én van nature
Bij de productie van de GreenPan keramische antiaanbaklaag wordt 60% minder CO2 uitgestoten dan bij de productie van traditionele antikleeflagen. Een bewuste keuze, natuurlijk.

Bekijk ons assortiment GreenPan pannen >