Warme deken voor op de bank

Warme deken van KnUS

Buiten wordt het kouder en de dagen worden korter. Aan de bladeren op de grond zie je dat de herfst zijn intrede doet en al snel zal de winter weer voor de deur staan. Gebruik een mooie en warme deken om fijn op de bank tv te kijken of een boek te lezen.

Door de hoge energieprijzen willen we de verwarming dit jaar zo laag mogelijk houden en dus zoeken we massaal naar dekentjes en huispakken om warm te blijven.

Wij hebben in de webshop heerlijke grote en warme plaids. De plaids zijn gemaakt van katoen met acryl. Doordat de plaid geborsteld is, krijgt hij een wollig effect. De plaid is ongeveer 120 cm x 240 cm en kan gewassen worden op 30 graden.

Het mooie is dat de plaids worden gemaakt door vrouwen in Nepal die hiermee hun eigen geld kunnen verdienen. Handmade, fairmade en Fairtrade. Een warme gedachte die mogelijk wordt gemaakt door het merk Sjaal met Verhaal.

Dus als je op zoek bent naar een heerlijk comfortabele en zachte plaid, koop er dan eentje met een goed verhaal. Want met deze warme gedachte zit je er extra lekker bij deze winter.

Mooie handgemaakte plaids van Sjaal met Verhaal

Heerlijke zachte plaids uit Nepal verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ideaal voor op de bank of ‘s zomers op de loungeset! Hij kan ook gebruikt worden als omslagdoek. De plaid is gemaakt van katoen met acryl. Doordat de plaid geborsteld is, krijgt hij een wollig effect. De lekkere deken is ongeveer 120 cm x 240 cm en kan gewassen worden op 30 graden.

Bekijk de plaids van Sjaal met Verhaal.deken en plaids

 

KnUS heeft hamamdoeken en plaids, authentieke Turkse textielproducten. In de Turkse badhuizen deden de hamamdoeken dienst als omslagdoek maar dankzij hun fijne structuur en mooie prints hebben ze nu meerdere functies. Je kunt ze meenemen naar het strand en het zwembad als handdoek of pareo.

Bekijk de plaids van KnUS.[/vc_column_text][vc_empty_space height=”64px”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”8137″ img_size=”full”][vc_empty_space height=”64px”][/vc_column][/vc_row]