Warme huiskamer van het Leger des Heils

Warme huiskamer

Voor veel mensen is de hoge gasprijs niet meer op te brengen, waardoor ze noodgedwongen in de kou zitten. Zij durven de verwarming niet meer aan te zetten. Voor al deze mensen heeft het Leger des Heils een initiatief, de warme huiskamer.

 

Warme huiskamer

Het leger des Heils opent, voor iedereen die thuis in de kou zit, ruim 100 buurthuiskamers. Iedereen is daar overdag welkom om in de warme huiskamer te werken, te ontmoeten, huiswerk te maken of een spelletje te doen. Ouderen, jongeren, zzp’ers, gezinnen of studenten, voor iedereen die een warme plek zoekt. Vanaf 1 november zijn deze warme buurthuiskamers voor minimaal 5 dagen per week open en zo hoeft niemand deze winter in de kou te zitten.

Maar daar blijft het niet bij. Andere organisaties zijn gevraagd hetzelfde te doen. Denk bijvoorbeeld aan bedrijven, scholen, sportverenigingen en kerken. Zo zullen de Openbare Bibliotheken en verschillende kerken ook hun deuren openen voor mensen die thuis de verwarming uit hebben.

Wat een goede zet van het Leger des Heils en de bedrijven/kerken die hieraan meedoen. Echt een warme oplossing voor veel Nederlanders. Wil je weten waar bij jou in de buurt een warme buurthuiskamer is?

Kijk dan hier: warmekamers.nl

KnUS lekkere warme deken en plaids

KnUS heeft hamamdoeken en plaids, authentieke Turkse textielproducten. In de Turkse badhuizen deden de hamamdoeken dienst als omslagdoek maar dankzij hun fijne structuur en mooie prints hebben ze nu meerdere functies. Je kunt ze meenemen naar het strand en het zwembad als handdoek of pareo.

Bekijk de plaids van KnUS.